Wie ben ik?


Ik ben Caroline en al meer dan 25 jaar beter bekend als juf Caroline van zedenleer (HVO) in het basisonderwijs.

Een job die ik nog steeds met veel liefde elke dag mag uitoefenen!

Tijdens mijn lessen in de klas probeer ik zo vaak mogelijk aan sociaal-emotionele thema’s te werken, want dit is wat me echt ligt. Een beetje dieper graven, daar is in mijn job de ruimte voor.

Ik zie mezelf ook wel als een creatief persoon en probeer ik met weinig materialen de mooiste resultaten te bereiken, van niets iets moois kunnen maken, daar kan ik me helemaal in uitleven.

Ik hou ervan om met kinderen te werken en ze de beste versie van zichzelf te laten ontdekken door ze met aandacht naar zichzelf te laten kijken.

Verder ben ik al 30 jaar samen met mijn man, steun en toeverlaat Edwin en boysmom van onze 2 prachtige zonen Sybren en Sem. Zij vinden stilaan hun eigen bezigheden in het leven, waardoor er voor mij tijd vrij kwam om terug aan opleidingen te kunnen beginnen. Kindercoach mogen zijn, dat triggerde me enorm en dat bracht me naar mijn eerst gevolgde opleiding, die meteen een springplank was naar de volgende, en de volgende, en…

Drie jaar later voel ik me sterk genoeg om te springen en met een groot hart klaar te staan voor alle kinderen en hun ouders die ik op mijn pad ga mogen ontmoeten!

Gevolgde opleidingen:

Kinder- en gezinscoach – Syntra Hasselt (2 modules)

Kinder- en gezinscoach basisjaar – Het Vrolijke Stekje

Kinder- en gezinscoach verdiepingsjaar – Het Vrolijke Stekje

Individueel Emotioneel Begeleider – Sandra Kleipas

Kinderyoga docent – Het Vrolijke Stekje